Trashëgimia e Kancelares Angela Merkel, gruaja e hekurt që drejtoi Gjermaninë dhe BE-në për 16 vite

24 Shtator, 17:29

Vetëm Otto von Bismarck dhe Helmut Kohl kanë shërbyer më gjatë si kancelarë të Gjermanisë sesa Angela Merkel. Bismarck krijoi një perandori dhe gjithashtu ishte krijuesi i sistemeve të para të pensioneve publike dhe të kujdesit shëndetësor në Evropë. 

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha