“Tre musketjerët”, në galerinë e artit në Berat! 50 punime në pikturë e skulpturë nga 3 artsitw beratas

11 Gusht, 15:54

“Tre Muskutjerët” është ekspozita me 50 vepra arti në piktura dhe skulpturë e sjellë nga tre artistë beratas në Galerinë e Artit “Eduart Lear’ të qytetit.

Kategori të tjera