Tre plumba këmbëve djalit të xhaxhait, më pas ikën! Momenti kur 24 vjeçari plagoset në Durrës

22 Maj, 20:37

Një person vjen me pistoletë në dorë dhe qëllon 3 herë në këmbë 24 vjeçarin, Eduart Buçeza.