'Trupat mblidheshin me qese, qentë hanin kufomat', fotoreporterët dëshmojnë nga Kryeministria Luftën në Ukrainë: Fotot tona, prova të krimeve

21 Shkurt, 21:57

Imazhe tronditëse nga viti i parë i agresionit rus në Ukrainë, do të ekspozohen përgjatë një muaji në Kryeministri. Fotoreporterët dëshmojnë përmes fjalës dhe fotografisë disa nga krimet e luftës.