Turizmi malor, Rama: Do mbështesim ngritjen e bujtinave! Bankat do mundësojnë kredi ku barrën kryesore ta ketë shteti

8 Qershor, 09:09 | Përditesimi i fundit: 2024-06-08 15:51:24

Pas hovit që mori turizmi detar qeveria synon rivitalizimin dhe turizmin malor. Një program që synon mbështetjen e rrjetit të bujtinave nëpër male po punohet dhe së shpejti do të marrë dhe formë të konkretizuar për tu  bërë publik. Rama: Kush i vë energjitë dhe ambiciet për të ardhmen tek truadhi i të parëve në male, vë bastin më të sigurtë.