Turizmi në Mirditë nën shembujt e projekteve evropiane! Projekte nga Agjencia Italiane për Bashkëpunim dhe Zhvillim

27 Korrik, 19:29

Mirdita pritet që të tërheqë më shumë turistë, falë zbatimit të shembujve më të mirë të ardhur nga Evropa përmes Agjencisë Italiane të Bashkëpunimit për Zhvillim.

Kategori të tjera