Turqi, të shtëna me armë jashtë gjykatës së Izmirit! Një i vdekur dhe tre të plagosur

25 Shtator, 16:32

Një mosmarrëveshjeje mes dy grupeve ka përfunduar në të shtëna me armë mesditën e kësaj të hëne jashtë gjykatës së Izmirit, në Turqi.