U dënua për aksidentin tragjik me 5 të vdekur, përfiton nga amnistia Rexhina Celhaka! Lot e përqafime me të atin tek dera e burgut

24 Prill, 19:14

15 gra dhe vajza lanë ambientet e burgut “Ali Demi” në Tiranë, me shpresën për të mos u kthyer më kurrë. Ato u pritën nga familjarët me lule e lot në sy, dhe thanë se çdo njeri ka të drejtë për një mundësi të dytë. Mes tyre ishte edhe 25 -vjeçarja e dënuar për aksidentin e Qafë-Muzinës në 2021, ku humbën jetën 5 persona.