U njoftua për abuzimet seksuale dhe nuk mori asnjë masë kur ishte arqipeshkv, del raporti që rëndon mbi Papën e dorëhequr, Benedikti XVI

20 Janar, 16:22

Papa i dorëhequr, Benedikti XVI dështoi të vepronte për katër raste të abuzimit të fëmijëve kur ishte arqipeshkv i Mynihut. Në këtë përfundon ka dalë një hetim gjerman në Kishën Katolike.

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha