U plagos sot në atentat, Kush është Robert Fico, Profili i kryeministrit sllovak, mik i Putinit, populist ksenofob dhe No Vax

15 Maj, 23:51

Portreti i liderit progresiv të Bratislavës i shndërruar në një populist ksenofob, No Vax ( Jo vaksinave)  dhe mik i Putinit që ka vënë në shënjestër magjistratët, median dhe Organizatat jo Qeveritare.