U rrit pa baba, sot jep kurse anglishteje falas për jetimët! Mësuesja: Kurse edhe për prindërit e vetëm

16 Shtator, 12:11

E rritur jetime, Adiola Mataj e ka provuar se ç’do të thotë të rritesh nga vetëm njëri prind. E për t’u ardhur në ndihmë fëmijëve që kanë të njëjtin fat, mësuesja 33-vjeçare ka zgjedhur t’u ofrojë kurse anglishteje falas. Të njëjtin shërbim, Adiola u ofron edhe prindërve të divorcuar dhe atyre të vetmuar.

Kategori të tjera