U vra gjatë luftës nga forcat serbe, shtatore për 7- vjeçarin Leotrim Mehmeti, skulptori i veprës për Report Tv: Frymëzimi nga rrëfimi prekëse i nënës së tij

19 Qershor, 12:54

Teksa tregon për kohën që i është dashur për të realizuar këtë shtatore, në një lidhje skypër për Sot Live në Shqipëri me gazetarin Nertil Agalliu, skulptori tregoi se ky projekt është mbështetur dhe nga nëna dhe familjarët e Leotrimit.