Ukraina sanksione kundër 182 kompanive ruse e bjelloruse! Zelensky: Pronat e tyre do të përdoren për mbrojtjen tonë

29 Janar, 17:11

Ukraina ka vendosur sanksione kundër 182 kompanive ruse dhe bjelloruse, dhe tre individëve, në një sërë hapash të fundit të presidentit Volodymyr Zelensky për të bllokuar lidhjet e Moskës dhe Minskut me vendin e tij.

Kategori të tjera