Ukrainë/ Në 18:00 plani publik i SHBA për Kievin! Berlini konfirmon dërgimin e tankeve Leopard! Putin: Trupat amerikane janë forca pushtuese

25 Janar, 16:35

Pas trysnisë së madhe nga aleatët e saj, Gjermania ka miratuar të mërkurën e 25 janarit dërgesat e tankeve të teknologjisë së lartë për beteja, Leopard 2, të cilat Ukraina dhe mbështetësit e saj më të mëdhenj perëndimorë shpresojnë se do t’i ndihmojnë ndjeshëm Kievit në luftën kundër pushtuesve rusë

Kategori të tjera