'Ura në Mitrovicën e veriut drejt hapjes', analisti Fidan Uka: Krisje mes Kurtit dhe Osmanit? Në vijim ndarja do thellohet

31 Maj, 13:37

Analisti Fidan Uka nga Kosova foli në lidhje Skype në Report Tv me Nertil Agalliun, ku komentoi aktualitetin politik në Kosovë, lidhur me hapjem e urës mbi lumin Ibër në Mitrovicë dhe krisjen e marrëdhënies Kurti-Osmani.