Ura që kërkon të jetojë jetën e saj!

3 Maj, 10:34

Ura që kushtoi më shumë se 680.000 franga ari! Ura që bashkoi veriun me jugun e Shqipërisë dhe më pas e harruan të gjithë, pavarësisht se ka hyrë në zemrat e të gjithëve! Inxhinieri strukturist Markel Baballëku shpjegon sekretet e Urës së famshme të Zogut. Sonte, ora 21:00 me Esencë nga Eljan Tanini në Report Tv.