Ushtria britanike ‘zbret’ në Kukës! Nis inspektimi në tunelet e nëndheshme të komunizmit

14 Qershor, 16:59

Ambasada britanike ka sjellë në Kukës një grup xhenierësh të cilët po studiojnë tunelet e nëndheshme të ndërtuara në kohën e diktaturës. Synimi është që këto tunele në të ardhmen të rehabilitohen dhe të kthehen në funksion të turizmit.