Varrezat e ushtarëve grek në Shqipër, historiani: Qeveritë tona kanë bërë gabime! Duhet të varroseshin pranë ushtarëve britanikë e gjermanë tek Liqeni

7 Qershor, 22:50

Historiani Marenglen Kasmi në 'Studio Live' teksa po komentonte 80-vjetorin e zbarkimit të forcave aleate në Normandi u ndal edhe tek lufta e dytë botërore në trojet shqiptare, teksa u bë edhe një luftë italo-greke në kufirin Shqipëri-Greqi dhe shumë ushtarë grek dhanë jetën në truallin shqiptar.