Vdekja e Henry Kissinger, reagojnë liderët e botës

30 Nëntor 2023, 17:39

Duke qënë figura më me ndikim në diplomacinë botërore dhe me një karrierë të gjatë në këtë fushë, vdekja e Kissinger ka nxitur gjithë liderët e botë të reagojnë, të kujtojnë momente nga takimet apo përvoja me të.