Vdekja e Navalny, mister vendndodhja e trupit të armikut të Kremlinit!

17 Shkurt, 15:54

Familja dhe bashkëpunëtorët e kundërshtarit të fortë të Putinit denoncojnë gënjeshtrat e autoriteteve. Demonstrata nga Moska në Shën Petersburg vendosin lule në  monumentet e disidentëve politikë.