Vëmendje! Bizneset që punojnë me enë nën presion duhet të pajisen me polic sigurimi/ Ja cilat…

20 Qershor, 13:15

Kultura e sigurimeve në Shqipëri! Flasim në studion e “Rreze Dielli” me Elvis Beqiri, Drejtor i Sigurimit të Përgjegjësive/Departamenti i Sigurimit të Pronës dhe Risigurimit në Albsig, në lidhje me VKM-në e fundit për sigurimin e pajisjeve nën presion, ku gjen zbatim dhe pse duhet. Sigurimi i përgjegjësisë civile, specifikisht enët, pajisje apo instalime nën presion, është bërë i detyrueshëm dhe ka një listë të gjerë subjektesh që duhet të pajisen… Cilat janë këto biznese dhe sa e kemi kulturën e sigurimeve në vend? Si jemi në krahasim me vendet e rajonit dhe me vendet e tjera europiane? Përse nevojitet sigurimi i përgjegjësisë së bizneseve? A e shohin bizneset në Shqipëri sigurimin si shpenzim të pa nevojshëm? Cilat janë avantazhet?