Vendimet e Këshillit të Ministrave, shfuqizohet bordi i transparencës për çmimin e karburanteve

7 Qershor, 12:38 | Përditesimi i fundit: 2023-06-07 15:54:16

Delina Ibrahimaj ka dalë sot pas mbledhjes së qeverisë dhe ka bërë me dije se është shfuqizuar bordi i naftës dhe hidrokarbureve. Bordi i Transparencës u krijua më 12 mars 2022 pas krizës së karburanteve prej luftës në Ukrainë.

 

Kategori të tjera

Shiko të gjitha