Vepra satirike ‘Koloneli zog’ e bullgarit Bojçev në skenën e teatrit të Durrësit! Doktori që viziton ‘të marrët’ dhe përfundon në çmendi

3 Dhjetor 2022, 17:34

 “Koloneli Zog”, është vepra satirike e shkrimtarit bullgar Hristo Bojçev e cila u ngjit në skenën e teatrit “Aleksandër Moisiu” në Durrës duke rrëmbyer duartrokitjet e publikut.

Kategori të tjera