Veri Jug - Mrik Ndreca, mjeshtrja e veshjeve mirditore

12 Qershor, 15:21

Mjeshtrja 72 vjecare Mrik Ndreca, rrëfen jetën e saj mes veshjeve popullore, një punë dhe zanat që e mësoi nga babai I saj qysh se ishte fëmijë. Mrika thotë se ka veshur të gjithë artistët e ansamblit “Mirdita” pjesmarës në Festivalet Folklorike në Gjirokastër.

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha