Veri Jug- Veipi i qershive të Dibrës

9 Qershor, 13:38

 

Emisioni Veri Jug, e djelë, ora 13.30 Në Dibër, qershi të ëmbla mjaltë në tokat e fermerit Veip Sulkurti. Një pemë prodhon rreth 150 kilogram qershi, ndërsa në të gjithë fermën prej 7 hektarësh sivjet Veipi pret të marrë rreth 100 kuintal qershi. Ndiqni reportazhin “Veipi i qershive të Dibrës” nën moderimin e gazetarit Agim Pipa. Të djelën, premierë, ora 13.30Televizioni Report TV është një nga televizionet informative më profesionalë dhe të pavarur në panoramën mediatike shqiptare. Lajmi i fundit, ekskluzive, aktualitet, sociale, ekonomi, kulture, sport, lajme nga vendi rajoni dhe bota.