Vështirësitë në tregun agroushqimor

12 Korrik, 21:03

Ahmet Palloshi, minifermer në fshatin Mustafakoç, flet për prodhimet në serën e familjes dhe vështirësitë në tregun agroushqimor të Tiranës.

Programe të tjera

Shiko të gjitha