VIDEO/ Tym e flakë para bashkisë/ Momenti kur militanti i maskuar i Rithemelimit hedh shishet me benzinë brenda gomave

4 Qershor, 12:57

Militantët e Rithemelimit ndryshuan skenar sot. Në vend të molotovëve dogjën goma para bashkisë. Njëri prej militantëve për të nxitur edh më tej flakët shihet duke hedhur shishe me benzinë brenda  gomave

Fatmirësisht protesta nuk pati të lënduar vetëm ndotja e ajrit që u shkaktua nga tymi i madh dhe flakët nga djegia e gomave.