Vijojnë protestat në Francë, qytetarët vërshojnë nëpër rrugë, 175 policë të plagosur! 2 milionë protestues kundër reformës së pensioneve

29 Mars, 15:50

Më shumë se 2 milionë francezë dolën mbrëmë në sheshe kundër rritjes së moshës së pensionit, kurse Ministri i Brendshëm njoftoi sot se janë plagosur 175 policë dhe janë arrestuar më shumë se 201 protestues

Kategori të tjera