Anna Oxa e Iljard Shaba, dy shqiptarët e Sanremos! Çfarë ndodhi në mbrëmjen e dueteve

11 Shkurt 2023, 09:46 | Përditesimi i fundit: 2023-02-11 17:25:15

Anna Oxa dhe violonçelisti Iljard Shaba, dy artistët shqiptarë rrëmbejnë vëmendje në mbrëmjen e katërt të Sanremos. Mesazhe sensibiliuzese për mëmësinë, kthimi i Carla Brunit në Ariston, thirrja e këngëtarëve për legalizimin e drogave të lehta, në vijim momentet më pikante të asaj që ndodhi në natën e katërt të Festivalit italian.