Vizita e parë e Nënë Terezës në Shqipëri

13 Shtator, 19:38

Dashnor Dervishi ish ambasador i Shqipërisë në Itali, rrëfen takimin emocionues me Nënë Terezën dhe vizitën e saj të parë në Shqipëri në vitin 1989, kur ende komunizmi nuk kishte rënë. Ai flet për negociatat e vështira diplomatike dhe pse e pranoi më në fund qeveria komuniste vizitën e saj në atdhe. Kush ishte Nënë Tereza dhe fjalët e fundit të saj si mesazhe themeltare për të pasur një botë më të mirë.

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha