Vjedhje ‘rrufe’! Shikoni videon kur makina ‘zhduket’ për 12 sekonda, ndërsa alarmi i saj bie

14 Shtator 2023, 12:58

Një vjedhje spektakolare është realizuar me shpejtësi "rrufe", ku për vetëm 12 sekonda një makinë është marrë nga vendi ku ishte parkuar në një lagje të Barit, ndërkohë që alarmi dhe sensorët e saj po binin.