Votimi elektronik, Gjiknuri thirrje PD: Të caktojmë 5 qarqet ku do implementohet

9 Korrik, 19:06

Ndonëse mazhoranca dhe opozita nuk kanë arritur konsensusin për reformën zgjedhore, Damian Gjiknuri i bën thirrj opozitës që të ulen dhe të diskutojnë, pasi janë ende në kohë për votën e emigrantëve apo votimin elektronik. I ftuar në Report Tv, Gjikunri i kërkon opozitës q ët acktojnë 5 qarqet për të implementuar votimin elektronik. Por që të miratohen ndryshimet zgjedhore do duhen 84 vota.