Vrasja e policit në veri, Haliti i PDK-së: Manastiri i Banjkës dhe një manastir tjetër janë të mbushur plot me armë që kanë ardhur nga jashtë Kosovës

25 Shtator, 15:10

Deputeti i PDK-së Xhavit Haliti e quan të domosdoshme realizimin e një analize tërësore mbi atë çfarë ndodhi dje në  fshatin Banjskë të Zveçanit.