Vrasja e policit pas sherrit kush do kalojë rrugën, sociologu: Shoqëri e dhunshme, se perceptojmë dot që ligji duhet zbatuar

14 Maj, 15:06

Sociologu Gragoti thotë se shoqëria ynë është e dhunshme dhe sjellje të tilla vijnë për shkak të mungesave në edukimin e fëmijëve, të cilët sipas tij rriten me agresivitet.