Vrasja e shqiptarit në 2020 në Belgjikë që çmontoi trafikun e drogës! Kreu i bandës, pronar picerie! Pas ekzekutimit të tij u zbulua aktiviteti kriminal

29 Janar, 14:28

Një vrasje e ndodhur në një piceri në qendër të Stromeek-Bever, ka çuar në shpërbërjen e një bande të madhe droge që drejtohej nga shqiptarë në Belgjikë. 12 persona, kryesisht shqiptar dhe bullgarë, kanë dalë para gjykatës penale të Brukselit të akuzuar për rolin e tyre në trafikun e drogës

Kategori të tjera