Ylli Merja: Si t’i dallojmë lehtësisht simptomat që na shfaqin sëmundjet kardiovaskulare?

27 Shtator, 13:23

Si t’i dallojmë lehtësisht simptomat që  na shfaqin sëmundjet kardiovaskulare?

Jep tension të lartë, jep një këputje trupore, jep një pamjaftueshmëri jep dhe aritmi në zemër. Më pas aritmia në zemër ka lidhje dhe me harkun elektrik. nëse kemi një luhatje të tensionit, të lartë mbi 15 16 duhet të merakoset, ndjen si djegie në kraharor, vështirësi për të ushtruar sado pak aktiviett fizik, nuk ngopet me frymë, më pas djegia në kraharor kalon edhe në dhimbje, nuk ngopesh dot me ajër. Kjo dhimbje do të kalojë nga krahu i majtë’ tha ai.

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha