Zaloshnja: 0.58% e banorëve mbi 18 vjeç janë minoritarë grekë

21 Shtator, 15:16

Analisti Eduart Zaloshja i ftuar në "Sot Live në Shqipëri" me gazetarin Nertil Agalliu në Report Tv ka komentuar mbi mbarëvajtjen e Censit dhe ka deklaruar disa atë dhëna interesante.