'Zare', Ilir Shaqiri në 'Opera': Tabani ADN-ja jonë! Arti i paraprin politikës, sot sikur vallëzoi gjithë Shqipëria, ajo natyralja që ne duam

15 Shtator, 18:14

Në teatrin e Operas dhe baletit, për dy net radhazi vihet në skenë entomuzikali  premierë “Zare”, të cili i bashkohet edhe këngëtari i njohur Ilir Shaqiri. Artisti rrëfen për Report tv emocionet, nevojën për ruajtjen e tabanit si dhe nevojën e forcimit të bashkëpunimit mes artistëve të Shqipërisë e Kosovës

Kategori të tjera