Zbritën nga makinat dhe tërhoqën zvarrë 43-vjeçarin, çifti shqiptar dhunohet nga 3 burra në mes të rrugës në Athinë

21 Maj, 20:21

Një çift shqiptar është dhunuar nga 3 burra në mes të rrugës në Athinë. Ngjarja ka ndodhur në kryqëzimin e rrugëve Ieras Odos dhe Thebës.