Zgjatet sërish armëpushimi mes Izraelit dhe Hamasit

30 Nëntor 2023, 13:08

Sipas Jerusalem Post "Izraeli tha se armëpushimi në Gaza do të zgjatet shkurtimisht për të lënë më shumë kohë për të përfunduar bisedimet e ndërmjetësve për lirimin e mëtejshëm të pengjeve