Zgjedhjet në Gjermani, liberalët dhe të Gjelbrit thelbësor në krijimin e koalicionit të ri! Çfarë i ndan dhe i bashkon këto dy parti?

28 Shtator, 15:21

Zgjedhjet e të dielës në Gjermani, prodhuan rezultatin më të ngushtë që nga viti 2005, Social Demokratët mundën ngushtë CDU-CSU me vetëm 1.6%. Megjithatë, asnjë parti nuk ka vende të mjaftueshme për të krijuar një shumicë dhe tre parti ka të ngjarë të jenë të nevojshme për të formuar një koalicion.

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha