Zgjedhjet për Parlamentin Evropian, sot votohet në Itali, Letoni, Sllovaki, Maltë dhe Republikën Çeke

8 Qershor, 16:20

Në ditën e tretë të zgjedhjeve europiane sot votojnë qytetarët në Itali, Letoni, Sllovaki, Republikën Çeke dhe Maltë.