Zv. ministri i Drejtësisë, Karameta: Java e parë e Censit, brenda pritshmërive të INSTAT! Gjobë për të dhëna të rreme dhe refuzim për t’u përgjigjur

22 Shtator, 19:21

Zv. ministri i Drejtësisë Klajd Karameta tha se java e parë e Censit ka qenë brenda pritshmërive të INSTAT. Ai u shpreh se gjoba parashikohet vetëm në rastet kur qytetarët refuzojnë t’u përgjigjen pyetjeve ose kur japin të dhëna të rreme qëllimisht.