Artikuj nga Zamira Çavo
  • Dhjetë arsye pse aleanca PD-LSI nuk mund të jetë fituese!

    Nën presion interesash ose jo, aleanca PD-LSi nuk mund të jetë aleancë që do të funksionojë. Nuk bëj aspak Kasandrën, por me një vështrim empirik të realiteti cilido që largon nga sytë perden e militantit mund ta analizojë.

  • Mosbindja civile, 5 arsye pse do dështojë

    Mosbindja për të qenë civile, duhet të jetë e sinqertë, e përmbajtur dhe kurrë provokuese. Mosbindja e opozitës nuk plotëson asgjë të tillë. Berisha, Basha apo Monika nuk mund të jenë të sinqertë në atë cka kërkojnë në emër të popullit.