• Opinion

  Agron Gjekmarkaj: Kronikë e vonuar për fundin e botës!

  Kronika ka rënë në çoroditje. Ajo nuk di si ti vertisë ngjarjet e shumta. Personazhet galantë që e rrethojnë shfaqen gjithnjë e më...

 • Opinion

  Agron Gjekmarkaj: Kronikë e temjanit dhe lutjes

  Pader Salianji pat ditën e tij dje. Ai mbajti meshën e qëndresës dhe të adhurimit ndaj demokracisë në sallën e Kuvendit. Nga predikatorja...

 • Opinion

  Agron Gjekmarkaj: Dialogje me Kostën e Gramozit dhe të Linditës larg vatanit për opozitën që duam!

  Një sërë shqetësimesh ranë si shi mbi Kostën e Gramozit dhe Linditës në dhe të huaj në Kanada shumë larg...

 • Opinion

  Agron Gjekmarkaj: Kronikë e përmbysjeve të mëdha, në horizont duket lufta

  Raketat e shqetësimeve ka dy ditë që bien mbi kroniken ! Pse nuk del , çka ngjarë, kush në merzi ju ka yshtur? Veshtirë t’ju shpjegosh që e ënjtja...

 • Opinion

  Agron Gjekmarkaj: Kronike e provave per festen e ardhjes në Kuvend të Babos të Enjten

  Propozimet qënë të shumta deri aty sa të thirrej edhe shoku Gramoz për të mbikqyrur skuadren e ferlikut, kukurecit e të dollibasheve. Tao kishte...

 • Opinion

  Gjekmarkaj: Kronikë e duelit Bardhi-Basha dhe të tjera thagma

  Furia me të cilën seanca filloi nuk pritej nga askush. Lideri i vogël historik Luli i dha zjarr  betejës për vulën.  Tao me Ermon e shihnin me...

 • Opinion

  Agron Gjekmarkaj: Kronikë e gjatë ngjarjesh dhe personazhesh! Hakmarrja e Mulit, rikthimi i Ditmarit e trazimet e Çyrbes

  Më në fund Oerdi theu akullin e foli me fjalet e Krishtit "nemo propheta acceptus est in patria sua", nuk mund te jesh profet në vendin tënd. Muli...

 • Opinion

  Gjekmarkaj: Kronikë për veten dhe atë çka mbetet!

  Per mua qe një ditë e veçantë feste. Vetë Kryezevendes Lideri Muli më takoi  me solidaritet pas fjalimit. U ndjeva i fortë. Me gjasë kisha qelluar...

 • Opinion

  Po edhe kryetarin e Grupit ne do u’a gjejmë, pak punë ka Babo

  Gaz Bardhi nuk donte t’ja firmoste shkresën, s’du mo s’du, s’du s’du s’du pra i thoshte Jorides e cila e kërcënonte firmose se do qaj, duket keq,...

 • Opinion

  Agron Gjekmarkaj: Satirë hermetike në pritje të një bluze nga Babo virani!

  Një miku im gazetar nga ata të mëdhenjtë më bëri një pyetje, a po shqetësohesh nashi që Luli mbushur me poste imagjinare do t’ju shkarkojë nga...