• Eduard Zaloshnja: Vetëm 17.5% e banorëve të rritur – fare pak…

  Votimi i 6 marsit shërbeu si një sondazh gjigand me rreth 360 mijë banorë të rritur, për të testuar se sa përkrahje kishte Berisha në elektorat, 9...

 • Eduard Zaloshnja: Shiringat kryeministrore i kanë shfryrë tullumbacet protestore

  Të premten zhvillova një sondazh me SMS rreth rritjes së çmimeve dhe protestave ndaj tyre.

 • Zaloshnja: Partia e Bojkotuesve ishte e para...

  Berisha edhe sot vazhdon mburret se, më 6 mars, kandidatët e Shtëpisë së Lirisë morën 70% të votave opozitare. Eksponentë socialistë u mburrën pas...

 • Sanksionet ndaj Abramoviç, kambanë për PSG, Man City, Newcastle

  Para se Roman Abramoviç të blinte aksionet e Çelsit më 2003, klubi historik i futbollit ishte shpallur vetëm një herë kampion i Anglisë në 100 e...

 • Eduard Zaloshnja: Opozitës i duhet një lider i ri! Jo thjesht në moshë…

  Në përfundim të numërimit të votave të 6 marsit, “tifozët” brenda rradhëve të opozitës, me shumë gjasa, kanë qenë të fiksuar tek raporti i votave...

 • Eduard Zaloshnja: 4-4-2, ndarja e sinorit opozitar më 6 mars

  Pavarsisht nga nuancat lokale të secilës nga gjashtë bashkitë e 6 marsit, votimi i së djelës na dha mundësinë të bëjmë një lexim të parcelizimit...

 • Zaloshnja: Vështrim i përgjithshëm statistikor i 6 marsit

  Tani që numërimi i votave të djeshme pothuaj ka mbaruar, mund të hidhet një vështrim i përgjithshëm statistikor i votimit të djeshëm (jo veç e veç...

 • Eduard Zaloshnja: Sa dhe si votuan vjet banorët e 6 bashkive?

  Nesër në darkë, në fund të votimit, KQZ-ja do të njoftojë pjesëmarrjen në 6 bashkitë e zgjedhjeve të...

 • Eduard Zaloshnja: Rënie drastike e vdekjeve ose plagosjeve të rënda rrugore në tetë vitet e fundit

  Me rritjen e numrit të automjeteve në qarkullim, rritet probabiliteti i vdekjeve/plagosjeve të rënda nga aksidentet rrugore (kur kushtet e tjera...

 • Zaloshnja: Përçarjen e kryeopozitarëve do ta paguajnë më 6 mars opozitarët e thjeshtë

  Qysh kur Basha, nën trysninë e fortë të diplomacisë amerikane, shpalli në 9 shtatorin e vjetshëm pezullimin e Berishës nga Grupi Parlamentar i...