• Bota

    Kissinger shikon përtej luftës: Duhet riintegrim i Rusisë në sistemin evropian

    Ish-sekretari amerikan i shtetit: “Duhet mposhtur pushtimi i Rusisë, jo Rusia si një entitet historik. Nuk e këshillova kurrë Ukrainën të lëshonte...

  • ANALIZA / Pse Shtetet e Bashkuara dhe Anglia po frenojnë armëpushimin në Ukrainë, ndryshe nga vendet e Bashkimit Evropian

    Burime të inteligjencës britanike edhe pse në anonimitet kanë shprehur qartë mendimin e tyre lidhur me bisedimet Kiev-Moskë, duke thënë se Putin...