• Opinion

  Kur flet drejtësia, politika hesht! Është koha që këtë ta mësojnë edhe vetë “Be(j)lerët” grekë

  Edhe pse pjesëmarrja e kryebashkiakut të Selanikut në protestën e mbajtur në Himarë dy ditë më parë, nuk ishte asgjë e re apo e çuditshme në...

 • Opinion

  Shqipëria nuk është vetëm ajo e drogës, e Maseratit, e politikës dhe e çunave të Londrës

  Duket si një urrejtje e pajustifikuar, balta që po hidhet mbi Shqipërinë e shqiptarët gjatë këtyre ditëve në mediat europiane, e veçanërisht ato...

 • Opinion

  Thikën klientit në mes të Sarandës, po tani kush e ka fajin?

  Sapo kemi lënë pas një histori të trishtë e të dhimbshme, një njollë të përjetshme në turizmin shqiptar, e vijojmë të përballemi me skena të tilla...