• Opinion

  Një intervistë e dështuar për interesin publik

  Prita mbrëmë intervistën ku premtohej se i intervistuari do të shpërthente!!! Bëra kujdes se mos më dëmtohej ndonjë orendi e dhomës nga plasja e...

 • Opinion

  Fuga: E kujt i intereson se çfarë bëhet në Kosovë, sikur po zgjidhet mbretëresha e Anglisë!

  E çfarë rëndësie ka se kush zgjidhet a nuk zgjidhet kryeministër i Kosovës!!!

 • Opinion

  Fuga: Të mos linçohet biznesmeni shqiptar, por të ruhet paanësia ne gjykim mes tij dhe turistëve të huaj

  Ne dhunohemi përditë sidomos nga arbitrariteti i nëpunësve dhe arroganca e jo pak prej tyre që as ta vërshëllejnë...

 • Opinion

  Fuga: Shqipëria ka nevojë për një pol të katërt në hapësirën publike!

  Gabojnë ata individë që nën efektet populiste të një propagande anti-intelektualiste dhe anti-teknokratike hedhin gurin mbi teknicienët,...

 • Opinion

  Artan Fuga: Legjitimiteti i mbrojtësve të Teatrit kundër arbitraritetit të prishësve të tij!

  Asnjë argument që jep qeveria, apo lakej të ndryshëm, nuk i qendron arsyes kur kërkojnë të shkallmojnë ndërtesën e Teatrit Kombëtar! Asnjë! Do të...

 • Opinion

  Fuga: Nuk ka nevojë të jesh 'baba i jurisprudencës shqiptare', duhet Veting tek Shkencat

  Ai shprehet se nuk duhet të nxitojnë të votojnë  një projektligj si ai dhe ta dërgojnë atë në Kuvend për votim, sepse jo vetëm nuk e reformon...

 • Opinion

  Fuga: Projektligji i Akademisë së Shkencave një këllirë, dështim i paparë

  "Një dështim i paparë! Unë dje në Komisionin e edukimit dhe të mediave denoncova gjerësisht para deputetëve abuzimin me paranë publike në...

 • Opinion

  Fuga: Gënjeshtrat e mjera fshehur si statistika!

  Argumenti i parë manipulues, ne që votuam 15 ose 20 përqind për qeverinë bëmë zgjedhjen tonë, ata që nuk erdhën për votime, nja 80 përqind të...

 • Opinion

  Lista e dëmeve të pallogaritshme, por të pritshme të zgjedhjeve vendore pa opozitë

  Mos dëgjoni budallenjtë! Shqipëria po bie në humnerë!

 • Opinion

  Akademia e Shkencave/ Fol Edi! Kur do të flasim?

  Tre pyetje për Edi Ramën, jo si kryeministër!