• Opinion

    Nocioni taktik i Sylvinhos dhe ndikimi social që do të ketë ky sukses i Kombëtares

    Ekipi jonë kombëtar e nisi epokën Sylvinho menjëherë në një ndeshje zyrtare kundër Polonisë, e humbur në Varshavë, dhe të gjithë menduam se kjo...

  • Opinion

    Sylvinho, lojtar i madh i shahut që nxori ndeshjen "Remi" me 1 goditje në portë!

    Trajneri Sylvinho si një lojtar i mirë shahu, kur Çekia sulmonte dhe sidomos kur fitonte gjerësi nga krahët, kishte lënë detyrë Asanit dhe Seferit...